🌹 5% korting met code "Lente " 🌹 Kopiëren

Ferox Hosting
vacatures

Solliciteer nu!

Wij zoeken medewerkers!

Wij zoeken mensen voor de volgende posities:

🎞 Content Creator (Video)

Jij kan leuke inspirerende tutorial videos maken en vind het leuk om mensen d.m.v. video te helpen.

📝 Writer (Text)

Jij vind het leuk om mensen te helpen en kan goed tutorials schrijven met veel leuke plaatjes en lokt positieve reacties uit.

Tech Support

Jij kent minecraft van binnenuit en vindt het leuk om anderen te helpen. Als een klant je met een dikke smile op zn gezicht je bedankt kan jouw dag niet meer stuk!

😎 SEO Specialist

Jij weet alles van google en wil er over leren. Jij helpt ferox hosting naar de top door middel van SEO optimalisatie en leert daarbij veel skills die je later ook bij andere bedrijven kan toepassen.

🗣 Marketing medewerker

Je gaat actief op zoek naar partners en mogelijk nieuwe klanten. Je vind het leuk om te praten met mensen en aarzelt niet om het gesprek te beginnen. (Wanneer jij ons geld oplevert leveren wij jouw geld op)

💻 PHP/NodeJS developer

Jij kan programmeren als de beste en wil hier heel graag beter in worden. Jij leert systemen van binnenuit en leert ook weer dingen die je in het latere leven goed kan gebruiken. Basiskennis is wel handig.
Heb jij een andere skill waarvan je denkt dat die ons goed van pas kan komen? Aarzel niet om in de discord een praatje aan te gaan.
💰 Deze posities zijn betaald 💰

Solliciteer nu!
🗣 Support medewerker: Formulier
🗣 Marketing/Content Creator: Formulier

🌏 Andere posities: Maak een ticket aan!

Mvg,
Het FeroxHosting Staff Team!

Start nu jouw Minecraft server

Van Vanilla tot Forge alles is mogelijk!

Bekijk de prijzen