šŸŒ¹ 5% korting met code "Lente " šŸŒ¹ KopiĆ«ren

Informatie
voor ouders

Veel features voor een laag prijsje.

Als u deze pagina leest wil uw kind waarschijnlijk een Minecraft server of VPS bij ons kopen.
Wij van Ferox Hosting verzorgen hosting in een veilige omgeving zodat uw kind samen met vrienden online kan spelen.

Java Editie

Onze servers draaien standaard de JAVA editie van Minecraft. Wil uw kind spelen op een mobiele telefoon of gameconsole dan kunt u naar onze bedrock pagina kijken. Ook is het met een kleine modificatie mogelijk om Bedrock spelers op een Java server te laten spelen. Meer info hierover is te vinden op onze kennisbank.
Minecraft java accounts zijn te koop op de Minecraft.net site tegen een eenmalige betaling.

Veilig

Uw gegevens worden opgeslagen in onze beveiligde database en worden alleen over versleutelde SSL verbindingen over het internet verzonden. Naast uw kind en onze medewerkers kunnen alleen de vrienden die uw kind heeft toegevoegd bij de bestanden en informatie.

Kosten

Voor deze service vragen wij een maandelijkse prijs. Deze service mag op elk moment stopgezet worden via ons paneel waarna er geen verdere betalingen gedaan hoeven worden. Automatische betalingen staan standaard uit en zijn opt-in.

Wij streven ernaar om een zo veilig mogelijke omgeving in stand te houden zodat iedereen een leuke tijd kan hebben. Verdere vragen? Stuur ons een mailtje op info@feroxhosting.nl of maak een ticket aan via onze winkel.


PS: Zakelijke oplossingen nodig voor uw eigen bedrijf? Stuur een mailtje naar zakelijk@feroxhosting.nl voor de mogelijkheden.

Start nu jouw Minecraft server

Van Vanilla tot Forge alles is mogelijk!

Bekijk de prijzen