☀️ Warm... 5% korting met code ZOMER ☀️ Kopiëren

Over ons

Informatie over Ferox hosting.

Wat betekent Ferox eigenlijk?

ferōx, gen. ōcis (ferus)

1.   onverschrokken, moedig, strijdlustig [bello; ad bellandum; adversus pericula]  ;

Wie zijn wij?

Ferox Hosting is een Nederlands Minecraft Hosting bedrijf met jaren ervaring in de markt. Wij hebben het probleem gezien in de markt dat er honderden hosting bedrijven zijn waarbij de meeste mensen geen idee hebben wat ze doen. Hierdoor loop je onnodig risico en heb je meer downtime dan nodig.

Door kwaliteit hardware te leveren met eigen custom software en geweldige support zorgen wij ervoor dat jouw server 24/7 online is zonder dat je teveel betaalt. Wij hebben de hoogste uptime in deze prijsklasse en geven klanten zelf de mogelijkheid om heel makkelijk backups te maken, zo kan jij meer tijd besteden aan je server.

Verdere vragen zijn altijd welkom via onze discord, webtickets of email support.

Is Ferox Hosting betrouwbaar?

Ja! Maar dat hoef je niet van ons te horen. Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77052048 te Den Haag sinds Januari 2020, hebben al duizenden klanten voor u gehad, een grote discord-server en een hele hoop 5-sterren reviews.

Ons Team

Onze medewerkers staan altijd paraat om jou zo goed mogelijk te helpen.

Luc

Eigenaar

Nick

Management

Ruben

Management

Lucas

Systeembeheer

Olaf

Developer/Technische Support

Marijn

Support

Jarco

Support

Bryan

Marketing

Veiligheid staat voorop!

Wij vinden veiligheid erg belangrijk, daarom verplichten wij alle medewerkers om een Non Disclosure Agreement te tekenen en maakt iedereen gebruik van 2 Factor Authenticatie en SSH keys. Zo weet je zeker dat jouw data bij ons veilig wordt opgeslagen!

Start nu jouw Minecraft server

Van Vanilla tot Forge alles is mogelijk!

Bekijk de prijzen