☀️ Warm... 5% korting met code ZOMER ☀️ Kopiëren

Pixelmon
Minecraft hosting

Jij focust op je server, wij doen de rest.

Features

  • Supersnelle support

  • Binnen 1 minuut aan de slag kunnen

  • Geen spelers limiet

  • Gratis MYSQL database

Discord bot paneel

Minecraft + Pokémon = Pixelmon

Eén plus één is twee. Pixelmon is een mod die je kunt toevoegen aan Minecraft en daarmee laat je Pokémon rondzwerven in een door Minecraft gecreëerde omgeving. Ben jij de grootste fan van Minecraft of Pokémon? Dan is deze mod een must have voor jou! Pixelmon voor Minecraft is een mod die van groot belang is voor iedereen die enthousiast wordt door Minecraft of Pokemon. Of enthousiast wordt van Minecraft én Pokémon. Met een Pixelmon Hosting van Ferox Hosting kan jij focussen op wat het belangrijkste is: lekker lol hebben met vrienden!

Discord bot paneel

Simpel paneel Gebaseerd op pterodactyl

  • Volledige controle via de ingebouwde bestandsbeheerder

  • Automatische restarts na een crash

  • Ingebouwde modpack installer

  • Gemakkelijk herinstalleren

Pixelmon reforged Hosting

Pixelmon reforged is een nieuwe modpack die de oude pixelmon ideeën voortzet in minecraft 1.12.2 Nu met extra veel pokemon! Je kan ook makkelijk zelf extra mods uploaden om het zo NOG leuker te maken!

Plugins & Mods

Door de nieuwste technieken kan je pixelmon met sponge plugins gebruiken Gebruik de tools die je gewend bent zoals worldedit en luckperms, gewoon op je pixelmon server! Met onze Discord support is er altijd antwoord op al je vragen. Zo hoef je nooit lang te wachten!

SSD Minecraft Hosting

Ferox Hosting maakt alleen maar gebruik van SSD's. Hierdoor zijn onze schijven tot wel 10x sneller dan andere HDD Hosting bedrijven. Door het gebruik van SSD hosting start je server sneller op en heb je minder lag tijdens het opslaan van je wereld. Met deze NVMe SSDs is je server dus een stuk sneller!

Gratis subdomeinen

Onze minecraft servers komen met een gratis subdomein. Zo kan je gratis een .ferox.host en .feroxhosting.nl subdomein aanmaken via ons paneel! Ook kan je je eigen domein gebruiken. Neem hiervoor contact op op onze webtickets of discord support. Zo ziet jouw server er een stuk professioneler uit en kunnen je spelers makkelijker joinen.

Start nu jouw Minecraft server

Van Vanilla tot Forge alles is mogelijk!

Bekijk de prijzen