Over Ferox Hosting

Wat betekent Ferox eigenlijk?

ferōx, gen. ōcis (ferus)

1.   onverschrokken, moedig, strijdlustig [bello; ad bellandum; adversus pericula]  ;

Wie zijn wij?

Ferox Hosting is een Nederlands Minecraft Hosting bedrijf met jaren ervaring in de markt. Wij hebben het probleem gezien in de markt dat er honderden hosting bedrijven zijn waarbij de meeste mensen geen idee hebben wat ze doen. Hierdoor loop je onnodig risico en heb je meer downtime dan nodig.

Door kwaliteit hardware te leveren met eigen custom software en geweldige support zorgen wij ervoor dat jouw server 24/7 online is zonder dat je teveel betaalt. Wij hebben de hoogste uptime in deze prijsklasse en geven klanten zelf de mogelijkheid om heel makkelijk backups te maken, zo kan jij meer tijd besteden aan je server.

Verdere vragen zijn altijd welkom op de discord, webtickets of email support.

Is Ferox Hosting betrouwbaar?

Ja! Maar dat hoef je niet van ons te horen. Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77052048 te Den Haag sinds Januari 2020, hebben al duizenden klanten voor u gehad, een grote discord-server en een hele hoop 5-sterren reviews.

Ons Team

Veiligheid staat voorop!

Wij vinden veiligheid erg belangrijk, daarom verplichten wij alle medewerkers om een Non Disclosure Agreement te tekenen en maakt iedereen gebruik van 2 Factor Authenticatie en SSH keys. Zo weet je zeker dat jouw data bij ons veilig wordt opgeslagen!